DIAMOND

Koleksioni Diamond i inspiruar nga ngjyrat e Diamantit të bardhë dhe të zi. Të shquara për ngjyrën e pasur dhe shkëlqimin e lartë bënë që mozaiqet Diamond të jenë unike dhe të pazëvendësueshme.

DIAMOND

WHITE
More
ICY WHITE
More
BLACK
More

mosaics

MIX WHITE
More
MIX ICY WHITE
More

mosaics

SHADING WHITE
More
SHADING ICY WHITE
More

mosaics