Informatat teknike

Mozaiku i kristaltë perveç kombinimeve të ngjyrave mund të porositet edhe në forma dhe madhësi të ndryshme sipas dimensioneve të mëposhtme. Copëzat e vogla të mozaikut vijnë të ngjitura në rrjeta, dimensioni i të cilave është afërsisht 30.5x30.5, gjerësa pllakat më të mëdha të xhamit vijne si copë gje qe ofrojnë mundesi të mëdha të kombinimit të madhësive të ndryshme varesisht nga ambijenti dhe dizajni.

Mozaiku

Xhami tulle

Pllakat e xhamit

Palete e ngjyrave

Paleta e ngjyrave është bazuar në 10 koleksione që janë emëruar sipas gurëve të çmuar. Janë përzgjedhur nuanca më të hapura dhe ato më të mbyllura për tu përshtatur pafundësisht me idetë dhe dëshirat tuaja.

WHITE
IVORY
PASTEL R
PASTEL B
PASTEL G
ASH GREY
LILAC
SKY BLUE
PINK
SALMON
YELLOW
LIME GRE
MINT GRE
ICY WHI
PASTEL
PASTEL
PASTEL
TEA GRE
GREY
VIOLET
ROYAL B
PURPLE
PEACH
YELLOW
GRASS G
TURQUOI
WHITE
IVORY
PASTEL
PASTEL
PASTEL
ASH GRE
LILAC
SKY BLU
PINK
SALMON
YELLOW
LIME GR
MINT GR
ICY WHI
PASTEL
PASTEL
PASTEL
TEA GRE
GREY
VIOLET
ROYAL B
PURPLE
PEACH
YELLOW
GRASS G
TURQUOI
COLORS2
COLORS2
COLORS2
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS2
COLORS2
COLORS2
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3
COLORS3

Ekspozitoret

Standardet e ekspozimit për Tiki Mosaic.

EKSPOZITORE I MOZAIKUT TE RICIKLUAR 1
Dimensions:
L64cm x H60cm x W34cm
EKSPOZITORE I MOZAIKUT TE KRISTALTE 1
Dimensions:
L90cm x H40cm x W55cm
EKSPOZITORE I MOZAIKUT TE RICIKLUAR DHE TE KRISTALTE
Dimensions:
L35cm x H80cm x W45cm
EKSPOZITORE I MOZAIKUT TE KRISTALTE 2
Dimensions:
L64cm x H60cm x W34cm
EKSPOZITORE I MOZAIKUT TE RICIKLUAR 2
Dimensions:
L64cm x H60cm x W34cm

Partnerët tanë