"There's so much grey to every story - nothing is so black and white. "

- Lisa Ling

"If I had rubies, riches, and crowns, I'd buy the whole world and change things around."

- Bob Dylan

"Our lives are unique stones in the mosaic of human existence - priceless and irreplaceable."

- Henri Nouwen

"No matter what anyone says or does, my task is to be emerald, my color undiminished."

- Marcus Aurelius

"A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."

- Ayn Rand

"The tones of gray, pale turquoise and pink will prevail."

- Christian Dior

"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

- Thomas A. Edison

Mozaiqet e ricikluara

Tiki mosaic ofron një gamë të gjerë të mozaiqeve të recikluara me ngjyra të bukura dhe dizajne të përhershme. Dizajni i lartë ofron performancë të lartë. Mozaiqet Tiki e bëjnë ambientin më luksoz duke qenë edhe i jetueshëm. Me një llojllojshmëri të ngjyrave të përzgjedhura me kujdes të veçantë.

Duke filluar nga ato më të çelëta dhe elegante deri te ato më të guximshme dhe artistike. Llojllojshmëria e ngjyrave i bën ato të përshtatshme për të gjitha ambientet, si për ato klasike dhe elegante poashtu edhe ato moderne dhe minimale.

Collection